Начин на плащане

Електронен магазин за дрехи и аксесоари OneMoreTrend.BG предлага следните методи на плащане:
 1. Плащане при доставка на дрехи и аксесоари (наложен платеж с пощенски паричен превод). При получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. Документ за Вашето плащане ще Ви бъде предоставен от куриера. 
2. Плащане по банков път на дрехи и аксесоари. Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Тренд Медия ЕООД банкова сметка. Заплащането се извършва предварително, преди стоката да бъде доставена. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. Банкова сметка на 
Тренд Медия ЕООД 
IBAN: BG33FINV91501017214573 
BIC: FINVBGSF 
Първа Инвестиционна Банка 
3. Плащане с дебитна/кредитна карта посредством българска система за електронни плащания еPay.BG – лицензиран оператор на платежни услуги. Този метод на плащане може да се използва както от регистрирани потребители в Epay.BG, така и от потребители без регистрация. Заплащането се извършва предварително, преди стоката да бъде доставена. При получаване на стоката не дължите плащане на куриера. За избягване на всякакви съмнения по отношение на личните данни на Клиента - Уебсайт OneMoreTrend.BG не съхранява информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Всички плащания се извършват в български лева, независимо от вида на разплащане.